Skip to main content

100% Självriskgaranti

Agria står för 100% självriskgaranti på både fast & rörlig självrisk mot vildsvins- och rovdjursattacker hunden har använt våra skyddsvästar under jakt eller träning.

5 års Agriagaranti

Självriskgarantin gäller 5 år från inköpsdatumet. 

Direktreglering hos veterinär

Våra skyddsvästar Dogtech One*, Pro & Euro är godkända för direktreglering mellan djursjukhus och Agria vid eventuell skada.

*Med vildsvinskydd/vargskydd.

Behöver jag anmäla till Agria att jag har köpt Dogtechväst?

Nej, däremot måste du uppge dina försäkringsuppgifter till butiken du köpt din väst hos, så meddelar de oss.
Alternativt kontakta oss direkt på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och bifoga försäkringsnummer och kopia på inköpskvittot så lägger vi till er.

Det är viktigt att detta görs direkt så självriskgarantin gäller.


Har du missat att uppge detta så kontakta oss så försöker vi lösa det åt dig. 

Tänk på att Agriagarantin inte går att överföra till en ny person om västen säljs begagnad - Detta är för att vi inte kan säkerställa västens skick och kan därmed inte säkerställa västens skyddsvärde.

Dogtech One med Vildsvinsskydd är godkänd för Agria Självriskgaranti


Agriakortet introducerades hösten 2013 som det första kreditkortet för dig och ditt djur. Tanken med kortet är att man som djurägare ska känna extra trygghet med konkurrenskraftiga avgifter och förmånliga villkor.

Till Agriakortet finns också Agrias Vänner knutna. De består av butiker och organisationer för djur och djurägare. Samarbetena bygger på ett ömsesidigt engagemang för att underlätta vardagen för Agriakortets kunder genom anpassade erbjudanden. Dogtech är en av dessa som är knutna till Agrias Vänner.